SERVICIIAvem incredere in serviciile noastre si ne dorim sa nu aveti niciun fel de griji in ceea ce priveste preparatele culinare oferite. Va oferim asadar, inainte de eveniment, degustarea gratuita a meniului si personalizarea acestuia, pentru a se potrivi intocmai gusturilor si preferintelor dumneavoastra.

Pentru a elimina orice fel de risc cu privire la alimentarea cu energie electrica, dispunem de generator de rezerva pentru situatii neprevazute

Confortul si siguranta invitatilor sunt prioritatile noastre. Pentru a oferi conditii de transport sigure si rapide catre Bucuresti am incheiat un contract cu o firma de taximetrie, beneficiind de prioritate la comenzi. Tarifele pentru aceste curse sunt cele uzuale, practicate de firmele de taximetrie din capitala. Spre exmplu, o cursa pana in centru nu depaseste valoarea de 30 de lei.

Pentru serile senine se pot organiza lansari de lampioane sau servicii profesioniste de artificii, chiar deasupra lacurilor.

Pentru o experienta relaxanta si placuta va putem pune la dispozitie si facilitati de cazare, astfel:  1 camera matrimoniala gratuita pentru miri(nunta) sau pentru copil(botez) si in functie de disponibilitate si alte locuri de cazare contracost.

Va asiguram consultanta de specialitate pentru toate detaliile privitoare la eveniment si va putem face recomandari pentru furnizori de servicii conexe.

In cadrul complexului Belvedere, putem asigura organizarea vestitei “ciorbe de potroace”,  a doua zi, la tarife preferentiale.

Ne dorim o experienta inedita pentru invitatii dumneavoastra, asa ca, in cadrul nuntilor, la cerere, putem asigura o prezentare interactiva a felurilor de mancare cu costumatii si coregrafii diferite.

Oferta de produse si servicii este flexibila si adaptabila in functie de preferintele clientului. Credem  in comunicarea eficienta si in gasirea de solutii indiferent de situatie.

Va punem la dispozitie mese de cocktail, din partea casei, pentru ca invitatii dumneavoastra sa se poata bucura de cadrul natural de poveste, oferind totodata o experienta placuta de relaxare si socializare.

Pentru evenimentele organizate la piscina putem asigura mese cocktail, canapele sau diverse solutii personalizate in vederea asigurarii cele mai bune conditii de relaxare pentru invitatii dumneavoastra.

Suntem foarte atenti la nevoile si grijile clientilor nostri. In cazul in care vremea nu permite desfasurarea sedintei foto in ziua evenimentului in cadrul locatiei, aceasta se poate reprograma, fara niciun cost suplimentar.

Pentru organizarea evenimentelor foarte mari, va putem pune la dispozitie un spatiu pentru amplasarea unui cort de mari dimensiuni. In acest sens, va putem oferi asistenta si consultanta in alegerea furnizorilor de servicii de acest fel.

La lasarea noptii ,oaspetii se pot delecta cu un spectaculos show de Live Barbeque sau pot comanda un splendid foc de artificii care se reflecta pe luciul apei.

Doriti sa programati o vizionare?