Nunta pe lac langa Bucuresti


Povesti de dragoste de la nunti organizate pe malul lacului


Saloanele de nunta Belvedere Clinceni

Diamant Ballroom


 • Renovat in ianuarie 2020
 • Capacitate de 300 de persoane
 • Potrivit pentru nunti intre 120 si 300 de persoane
 • Ofera acces direct catre lac si ponton
 • Dispune de o gradina pe malul lacului

Salon de nunta Rubin


 • Capacitate de 150 de persoane
 • Potrivit pentru nunti intre 80 si 150 de invitati
 • Ofera acces direct la ponton si lac
 • Dispune de gradina proprie 

Salonul cu piscina Crystal Water


 • Potrivit pentru nunti intre 80 si 140 de persoane
 • Situat pe malul lacului, renovat in 2019
 • Dispune de piscina si gradina proprii
 • Se pot organiza nunti in aer liber, in jurul piscinei

Despre nunta pe malul lacului

 

Nunta pe malul lacului este o aventura de poveste, romantica, potrivita evenimentelor din orice perioada a anului. Cadrul natural este plin de sarm si romantism mai presus de cuvinte. Natura va asteapta sa va ofere ce are mai de pret, fantezie si culoare, privelisti incantatoare si clipe minunate.

Organizarea petrecerii intr-un ballroom de nunta pe malul lacului este un concept exclusivist si foarte pretios tocmai prin prisma raritatii sale. Saloanele de nunta Belvedere Ballroom reprezinta o locatie usor accesibila, situata la doar 20 de minute de centrul Bucurestiului. Prin avantajele oferite aceasta locatie va suplini distanta parcursa in plus fata de un restauranta de nunta clasic din Bucuresti si va va oferi conditiile perfect pentru o nunta de basm!

Idei pentru organizarea nuntii pe malul lacului

Organizarea unui foc de artificii

Asigurati-va ca lucrati cu o echipa de profesionisti, cu experienta in astfel de evenimente. Invitatii dumneavoastra vor fi cu siguranta incantati cand curcubeul de artificii va lumina vazduhul si se va reflecta peste luciul apei.

Alegerea unui meniu de nunta inedit si modern.

Avand in vedere tema evenimentului puteti folosi un bufet suedez, un meniu care sa includa preparate gatite in fata invitatilor sau o selectie de preparate de sezon. Consultati-va cu managerul de eveniment si cu chefii nostri si personalizati impreuna meniul de nunta care va reprezinta.

Impodobirea pontonului

Apusul admirat de pe un ponton este imaginea clasica a romantismului. Adaugand cateva lumanarele, felinare sau o instalatie electrica, pontonul va deveni una dintre atractiile principale ale evenimentului.

Folosirea unei barci la sosirea tinerilor casatoriti

Pentru a avea un eveniment original, intr-un astfel de peisaj, putem inlocui cu succes clasica limuzina sau masina de epoca cu o frumoasa barcuta cu motor care sa-i aduca pe tinerii miri la restaurant.

Organizarea cununiei civile pe malul lacului, langa restaurantul de nunta

O astfel de idee iesita din tipare va va fermeca invitatii si va aduce evenimentului o nota creativa si vesela. Nu uitati totusi sa aveti un plan de rezerva in cazul unor conditii meteorologice nefavorabile.

Lansarea de lampioane sau baloane colorate

Un moment fascinant pentru participantii la eveniment ar fi lansarea de baloane colorate cu heliu care sa coloreze tot cerul. Dupa lasarea intunericului puteti opta pentru aprinderea de lampioane in diferite forme si culori.

Decorarea spatiului

Peisajul minunat poate fi pus in valoare prin folosirea unor idei simple: amenajarea unor locuri de relaxare, cu vedere spre lac ; construirea unor semne indicatoare din lemn, care sa se adapteze perfect mediului inconjurator;  semnalizarea catorva locuri testate pentru niste fotografii exceptionale; folosirea unei barci din lemn pentru depozitarea bauturilor.

Sedinta foto

Poate unul dintre cele mai importante elemente de la un eveniment, fotografiile vor pastra mereu vie amintirea clipelor de neuitat petrecut alaturi de cei dragi in aceasta zi de poveste. Profitati de cadrul de vis oferit de lac si alaturi de fotograf distrati-va si experimentati cat mai multe ipostaze.

Sky is the limit!

Intr-un astfel de peisaj, nu ne putem limita la un numar de idei. Multe altele vor aparea cand vom descoperi frumusetea unui restaurant de nunta pe malul lacului. Asa ca, nu mai stati pe ganduri, luati-va partenerul si mergeti sa descoperiti impreuna posibilitatile nenumarate pentru o nunta de poveste, pe malul lacului.

Imaginati-va o locatie de nunta incantatoare si rafinata, unde puteti crea o seara de vis pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra.  Adaugati o locatie minunata pe malul lacului si veti obtine reteta perfecta pentru o nunta ca-n povesti!

Partea cea mai frumoasa este ca toate cele de mai sus, pot deveni realitate, aici la Belvedere Ballroom!

Va asteptam sa descoperiti toate elementele de poveste descrise mai sus, intr-o locatie extrem de romantica, parca rupta din povesti, la doar  20 de minute (14km) de Piata Unirii din Bucuresti. Centrul de evenimente Belvedere Grand Ballroom Clinceni, situat intre trei lacuri, va asteapta pentru a va oferi nunta de vis!