Nunta pe malul lacului este o aventura de poveste, romantica , potrivita evenimentelor de primavara, vara sau toamna. Cadrul de vis este plin de sarm si romantism mai presus de cuvinte. Natura va asteapta sa va ofere ce are mai de pret, fantezie si culoare, privelisti incantatoare, clipe minunate.

Organizarea petrecerii intr-un ballroom de nunta pe malul lacului este un concept exclusivist si foarte pretios tocmai prin prisma raritatii sale. Desi mai greu accesibila, datorita distantei ceva mai mari fata de centrul orasului,  o astfel de locatie va suplini prin toate avantajele oferite distanta parcursa in plus si va va oferi conditiile perfect pentru o nunta de basm!

Intr-o astfel de locatie, tema evenimentului poate fi una vintage, rustica sau oricare alta.

 

Recomandari si idei pentru organizarea nuntii pe malul lacului:

–        Organizarea unui foc de artificii realizat de o echipa profesionista. Invitatii dumneavoastra vor fi cu siguranta incantati cand curcubeul de artificii va lumina vazduhul si se va reflecta in  peste luciul apei.

–        Alegerea unui meniu de nunta inedit si modern. Avand in vedere tema evenimentului puteti folosi un bufet suedez, un meniu care sa includa preparate gatite in gata invitatilor sau o selectie de preparate de sezon. Consultati-va cu managerul de eveniment si cu chefii nostri si alegeti meniul de nunta care va reprezinta.

–        Impodobirea pontonului. Apusul admirat de pe un ponton este imaginea romantismului. Adaugand cateva lumanarele, felinare sau o instalatie electrica, pontonul va deveni una dintre atractiile principale ale evenimentului.

–        Folosirea unei barci la sosirea tinerilor casatoriti. Pentru a avea un eveniment cat mai original, intr-un astfel de peisaj, putem inlocui cu succes clasica limuzina sau masina de epoca cu o frumoasa barcuta cu motor care sa-i aduca pe tinerii miri la restaurant.

–        Organizarea cununiei civile pe malul lacului, langa restaurant. O astfel de idee iesita din tipare va va fermeca invitatii si va aduce evenimentului o nota creativa si vesela. Nu uitati totusi sa aveti un plan de rezerva in cazul unor conditii meteorologice nefavorabile.

–        Lampioane sau baloane colorate. Un moment fascinant pentru participantii la eveniment ar fi lansarea de baloane colorate cu heliu care sa coloreze tot cerul sau de lampioane dupa caderea intunericului.

–        Decorarea spatiului. Peisajul minunat poate fi pus in valoare prin folosirea unor idei simple: amenajarea unor locuri de relaxare, cu vedere spre lac ; construirea unor semne indicatoare din lemn, care sa se adapteze perfect mediului inconjurator;  semnalizarea catorva locuri testate pentru niste fotografii exceptionale; folosirea unei barci din lemn pentru depozitarea bauturilor.

–        Sedinta foto. Poate unul dintre cele mai importante elemente de la un eveniment, fotografiile vor pastra mereu vie amintirea clipelor de neuitat petrecut alaturi de cei dragi in aceasta zi de poveste. Profitati de cadrul de vis oferit de lac si alaturi de fotograf distrati-va si experimentati cat mai multe ipostaze.

–        Alte idei. Intr-un astfel de peisaj, nu ne putem limita la un numar de idei. Multe altele vor aparea cand vom descoperi frumusetea unui restaurant de nunta pe malul lacului. Asa ca, nu mai stati pe ganduri, luati-va partenerul si mergeti sa descoperiti impreuna posibilitatile nenumarate pentru o nunta de poveste, pe malul lacului.

Imaginati-va o locatie de nunta incantatoare si rafinata, unde puteti crea o seara de vis pentru dumneavoastra si invitatii dumneavoastra.  Adaugati o locatie minunata pe malul lacului si veti obtine reteta perfecta pentru o nunta ca-n povesti!

Partea cea mai frumoasa este ca toate cele de mai sus, pot deveni realitate!

Va asteptam sa descoperiti toate elementele de poveste descrise mai sus, intr-o locatie extrem de romantica, parca rupta din povesti, la doar  20 de minute (14km) de Piata Unirii din Bucuresti. Centrul de evenimente Belvedere Grand Ballroom Clinceni, situat intre trei lacuri, va asteapta pentru a va oferi nunta de vis!

Deschide galeria foto!

Contactati-ne!