In data de 13.09.2022 Tribunalul Ifov a dispus deschiderea procedurii de insolventa impotriva S.C Alco Entertaiment Club S.R.L – proprietarul complexului Belvedere.

În atentia clientilor, furnizorilor si colaboratorilor !

Va informam ca societatea Imperial Activ Imobiliare SRL care administra activitatea de organizare evenimente în cadrul Complexului Belvedere nu mai detine acest drept, contractul de asociere cu detinatorul legal al complexului, societatea Alco Entertainment Club SRL, fiind denuntat de administratorul judiciar în baza Legii nr. 85/2014.

Prin urmare, orice evenimente stabilite sau care vor fi stabilite ulterior datei de 15.11.2022 cu societatea Imperial Activ Imobiliare SRL sunt supuse riscului ANULARII.

Pentru mai multe informatii 0744112211 Mihai Munteanu.

Nunta pe malul lacului

Centrul de evenimente Belvedere on the lake Grand Ballroom este asezat intr-un cadru natural mirifc, intre trei lacuri si cuprinde trei saloane pentru evenimente: Rubin, Diamant si Crystal Water.

Pe langa gama de servicii pe care o punem la dispozitie, echipa noastra este mereu pregatita sa va asiste si sa va faca cele mai bune recomandari pentru a crea un eveniment de exceptie.

Relaxare, agrement, cazare

Cei dornici de relaxare pot beneficia zilnic de plaja cu nisip de pe malul lacului , de plimbari cu ambarcatiuni nautice sau de pescuit sportiv. De asemenea va puteti bucura de unul dintre cele 2 terenuri de tenis precum si de piscina cu bar lounge.

Pentru cei care vor sa-si petreaca cateva zile in natura, departe de zgomotul orasului, le punem la dispozitie 7 camere duble cu vedere la lac, dotate cu aer conditionat si tv.

FACILITATI


CUNUNIE IN AER LIBER

Pe malul lacului, intr-un decor de poveste, saulanga piscina putem organiza cununia dumneavoastra de vis, in aer liber. 

LIVE BARBEQUE

La lasarea noptii, oaspetii se pot delecta cu un spectaculos show de Live Barbeque, pe malul lacului, intr-un decor de poveste.

Parcare si Transport

Invitatii prezenti la evenimente au acces la 3 parcari si prioritate la comenzi taxi – cursa pana in centru – circa 30 Lei.

TEAM BUILDING

Centrul de evenimente Belvedere on the lake Grand Ballroom este asezat intr-un cadru natural mirifc. Aici veti gasi activitati pentru fiecare.

Petreceri la piscina

Racoriti-va in piscina deschisa pina la ultimul client, savurand o bautura racoritoare alaturi de prietenii dumneavoastra.

Oferte speciale

Va invitam sa reveniti pe site-ul nostru pentru a fi la curent cu cele mai noi oferte si intreaga suita de servicii pe care le putem oferi.

Doriti sa programati o vizionare?