In data de 13.09.2022 Tribunalul Ifov a dispus deschiderea procedurii de insolventa impotriva S.C Alco Entertaiment Club S.R.L – proprietarul complexului Belvedere.

În atentia clientilor, furnizorilor si colaboratorilor !

Va informam ca societatea Imperial Activ Imobiliare SRL care administra activitatea de organizare evenimente în cadrul Complexului Belvedere nu mai detine acest drept, contractul de asociere cu detinatorul legal al complexului, societatea Alco Entertainment Club SRL, fiind denuntat de administratorul judiciar în baza Legii nr. 85/2014.

Prin urmare, orice evenimente stabilite sau care vor fi stabilite ulterior datei de 15.11.2022 cu societatea Imperial Activ Imobiliare SRL sunt supuse riscului ANULARII.

Pentru mai multe informatii  0744112211 Mihai Munteanu.

CONCEPT – SALOANE


De la afaceri intime intr-un peisaj de gradina la petreceri grandioase, de la traditional la trendy, de la conventional la indraznet, suntem la dispozitia dumneavoastra si va vom transforma evenimentul intr-o poveste cu adevarat unica si de neuitat.

Va oferim preparate culinare exceptionale, o varietate foarte mare de bauturi, servicii de calitate, un decor impresionant si numeroase alte detalii ce vor face din orice eveniment un succes. Organizam orice fel de eveniment, mare sau mic, privat sau corporate, dar cel mai important, va oferim cele mai inalte standarde de profesionalism si promisiunea ca vom transforma evenimentul dumneavoastra intr-o experienta memorabila.

Salonul Crystal Water – „Evenimente de neuitat langa piscina”


Capacitate – pana la 140 de persoane in interior; in cazul in care se aseaza mese in exterior in jurul piscinei capacitatea poate creste pana la 200 de persoane

Salonul Crystal Water din cadrul Belvedere on Lake Grand Ballroom dispune de acces la terasa,  5 foisoare si o piscina de 150 metri patrati, oferind cadrul de vis pentru o nunta la piscina.

Ofera posibilitatea organizarii de cununii sau alte evenimente in aer liber, cu varianta relocarii evenimentului in interior.

SALONUL DIAMANT –„CLASIC SI ELEGANT PENTRU NUNTI CA-N POVESTI”


Capacitate : 200 de persoane ce poate fi extinsa

Salonul Diamant din cadrul Belvedere on Lake Grand Ballroom este cel mai mare dintre cele trei saloane ale locatiei si ofera conditiile ideale pentru un eveniment de neuitat, fie ca este o nunta, un botez sau o petrecere corporate.

Dispune de un ring generos de dans, acces la o gradina superba cu o mini cascada si la ponton. Ofera posibilitatea organizarii de cununii sau alte petreceri in gradina din fata salonului.

SALONUL RUBIN


Capacitate : 150 de persoane

Salonul Rubin din centrul de evenimente Belvedere on Lake Grand Ballroom este un spatiu modern si elegant, perfect pentru organizarea de nunti, botezuri sau petreceri corporate.

Participantii la evenimente dispun de acces la o gradina pe malul lacului si la ponton.

In gradina din fata salonului Rubin se pot organiza ceremonii de cununii in aer liber sau alte evenimente.

FACILITATI OFERITE


Avem incredere in serviciile noastre si ne dorim sa nu aveti niciun fel de griji in ceea ce priveste preparatele culinare oferite. Va oferim asadar, inainte de eveniment, degustarea gratuita a meniului si personalizarea acestuia, pentru a se potrivi intocmai gusturilor si preferintelor dumneavoastra.

 1. Pentru a elimina orice fel de risc cu privire la alimentarea cu energie electrica, dispunem de generator de rezerva pentru situatii neprevazute
 2. Confortul si siguranta invitatilor sunt prioritatile noastre. Pentru a oferi conditii de transport sigure si rapide catre Bucuresti am incheiat un contract cu o firma de taximetrie, beneficiind de prioritate la comenzi. Tarifele pentru aceste curse sunt cele uzuale, practicate de firmele de taximetrie din capitala. Spre exmplu, o cursa pana in centru nu depaseste valoarea de 30 de lei.
 3. Pentru serile senine se pot organiza lansari de lampioane sau servicii profesioniste de artificii, chiar deasupra lacurilor.
 4. Pentru o experienta relaxanta si placuta va putem pune la dispozitie si facilitati de cazare, astfel:  1 camera matrimoniala gratuita pentru miri(nunta) sau pentru copil(botez) si in functie de disponibilitate si alte locuri de cazare contracost.
 5. Va asiguram consultanta de specialitate pentru toate detaliile privitoare la eveniment si va putem face recomandari pentru furnizori de servicii conexe.
 6. In cadrul complexului Belvedere, putem asigura organizarea vestitei “ciorbe de potroace”,  a doua zi, la tarife preferentiale.
 7. Ne dorim o experienta inedita pentru invitatii dumneavoastra, asa ca, in cadrul nuntilor, la cerere, putem asigura o prezentare interactiva a felurilor de mancare cu costumatii si coregrafii diferite.
 8. Oferta de produse si servicii este flexibila si adaptabila in functie de preferintele clientului. Credem  in comunicarea eficienta si in gasirea de solutii indiferent de situatie.
 9. Va punem la dispozitie mese de cocktail, din partea casei, pentru ca invitatii dumneavoastra sa se poata bucura de cadrul natural de poveste, oferind totodata o experienta placuta de relaxare si socializare.
 10. Pentru evenimentele organizate la piscina putem asigura mese cocktail, canapele sau diverse solutii personalizate in vederea asigurarii cele mai bune conditii de relaxare pentru invitatii dumneavoastra.
 11. Suntem foarte atenti la nevoile si grijile clientilor nostri. In cazul in care vremea nu permite desfasurarea sedintei foto in ziua evenimentului in cadrul locatiei, aceasta se poate reprograma, fara niciun cost suplimentar.
 12. Pentru organizarea evenimentelor foarte mari, va putem pune la dispozitie un spatiu pentru amplasarea unui cort de mari dimensiuni. In acest sens, va putem oferi asistenta si consultanta in alegerea furnizorilor de servicii de acest fel.
 13. La lasarea noptii, oaspetii se pot delecta cu un spectaculos show de Live Barbeque sau pot comanda un splendid foc de artificii care se reflecta pe luciul apei.

Doriti sa programati o vizionare?